Haugaland Villsaulag: Etegilde på Kringsjå 26.aug


Hvordan bruker vi sauekjøttet?

Lageret av sauekjøtt er stort – og det vil antagelig bli større denne høsten. Hvor mye sauekjøtt bruker vi sauebønder sjøl? Hva kan vi lage av sauekjøtt?

Haugaland Villsaulag inviterer til etegilde søndag 26. august
på Kringsjå

Serveringen begynner ca. kl. 12, men dersom du vil lære om gropsteiking må du møte opp seinest kl. 10.30!

Pris kr. 50 for voksne – barn gratis
Menyen består av ulike pølsevarianter laga av villsau + gropstekt villsaulår. Eventuelt tilbehør (f.eks. salat) må den enkelte ta med sjøl. Ta også med egen drikke. Kaffi serveres.

På Kringsjå er det god inneplass hvis dårlig vær.

Terje Lundal blir forhåpentligvis med og deler ut gode råd om bruk av sauekjøtt.

Påmelding til Asbjørn innen søndag 19/8. Tlf. 98837446      Mail: ashoei@online.no

Kommentarer